17 Şubat 2013 Pazar

günün notu

             Mavi bugün çok kısa da olsa emekledi:)  kolları ve bacaklarından destek aldı ,gövdesini yerden kaldırarak biraz ilerledi ! Heyecanlı bekleyiş içerisindeyiz...
             Dün mama sandalyesine geçtik bir de.. Daha tam oturma dengesini sağlayamasada, orada oturup yemek yemek daha zevkli geldi, hissettim:) Bugüne kadar Fisher Price'ın ana kucağında yiyordu ek besinlerini..Öne doğru eğilip, ilgisi dagılabiliyordu.Güzel güzel yemeklerini bitirmen temennilerimle hayırlı olsun sandalyen oğluş:)
             Sabahları 6, 6.30 gibi uyanma rutinimiz devam ediyor..Tabi biz babayla beraber gece yarılarına kadar oturunca o saatlerde senin kadar dinç olmamız zor oluyor beybe:)
Yine de o saatlerde Armağan eşlik ediyor Mavi'ye ...Ben gece boyunca, aralıklarla Maviye meme vermek için uyandığım için, sonrasında da uykuya hemen geçemediğim için Armağan kadar uykumu almış olamıyorum... Bu yüzden sabah oyalamaları ve alt değiştirme görevi babamıza ait..Sonrasında hep beraber yataktan kalkıp kahvaltımızı hazırlıyoruz.. Maviye sabah mamasını yedirme görevi de babamızda... Kısaca babamızın evde olduğu zamanlarda yardımcı görevler ve çoğunlukla oyun oynama rutinleri onda.. Birlikte oldukları zamanların mümkün olduğunca kaliteli geçmesi çabasındayız..Bütün gün boyunca 10 parçaya bölünen anneler için bu kadar da jestler olsun ama dimi.. hatta jest bile denmez ortak iş bölümü diyelim.. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder